Wereldbeker op 2000 meter in Andorra, P12 voor Milan.

07/02/2017

Na de nodige hoogte- aanpassingen kwam het team afgelopen maandag aan in Xixerella, Andorra, een dorpje op een paar km van het parkoers. Het parkoers van de wereldbeker ligt op 2000 meter in Vallnord.

De trainingen en voedingen zijn aangepast voor deze wedstrijd op hoogte om hier benodigde voordelen uit te kunnen halen. Ideaal is dat je 3 weken vantevoren reeds op deze hoogte bent, echter zijn we als klein team hier nog niet toe in staat.

Tijdens de beginfase van de wedstrijd was het plan om goed te herstellen tijdens de afdalingen en bergop niet te diep ‘in het rood’ te rijden. De hele koers reed Milan knap voor een top- 10 klassering, verloor door een valpartij van een renner voor hem de aansluiting voor P8 en kon zijn 12e plek tijdens de laatste 2 rondes goed vasthouden strijdend tegen de winnaar van de Coupe du France van de vorige week in Lons- Le- Saunier.

Een goede stabiele race op P12 waarin wederom veel geleerd is, en uiteraard veel vertrouwen geeft voor de wereldbeker van volgende week in Lenzerheide, Zwitserland.

Welcome to Watersley R+D Team!

Watersley R+D Team will take performance to the next level! The athletes will be able to continue to grow towards the best possible result at the 2020 Tokyo Olympic Games and the years to follow!

Follow us!

Start typing and press Enter to search